tirsdag den 17. januar 2006

Betatestere til Seed the Game søges


For ikke så lang tid siden startede tilmeldingen til det allerførste danske Massive Multiplayer Online Role Playing Game-spil(MMORPG).
Spillet hedder 'Seed' og er lidt i genre med alle de andre store spil, vi kender, så som World of Wacraft.
Udviklerne bag Seed vil prøve at skabe noget anderledes, og derfor vil spillet tage udgangspunkt fra nogle andre vinkler, end man plejer at se. Fx. foregår spillets handling i rummet i fremtiden.

What Seed is all about
- Sci-fi MMORPG
- Personalized stories
- Social/political gameplay
- Believable NPC's
- 3D comic book graphics

What Seed is not about
- Combat
- Character classes
- Standard questsSpillet koster et månedligt gebyr at spille over internettet, men når man køber spillet, får man automatisk en gratis prøveperiode.
Det er ikke fordi, at jeg er særlig vild med disse former for spil, og da slet ikke dem, der koster penge, men jeg har altså skrevet mig op som betatester, fordi jeg synes, det lyder spændende(og det er gratis :P).

Spillet udkommer den 3. april, men betatestningen foregår allerede den 1. februar og er kun for danskere, så derfor burde der være en reel chance for, at du stadig kan nå at være med.
Dog skal det lige siges, at tilmeldingen startede den 9. januar, så jeg ved ikke helt, om der er flere pladser tilbage...

Midlertidig hjemmeside for Seed the Game

1 kommentar(er):

Søren sagde ...

Jeg har ikke lyst til at tilmelde mig da det foregår i femtiden og at man ikke kan gå op i combat levels (hvis har jeg forstået rigtigt).
Ellers lyder det fedt nok.

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)