tirsdag den 17. januar 2006

UAV-fly kan skydes ned i BF2?


Lige nu arbejder DICE og Electronic Arts på højtryk for at lave den længe ventede patch til deres fejlfyldte spil Battlefield 2. Spillet er i sig selv meget godt, men desværre er der en masse såkaldte 'bugs', som ødelægge hele helhedsindtrykket.

Derfor har DICE gang på gang lavet en ny patch, som skulle rette en masse problemer.
Indtil nu har de fleste patchs sørgeligt nok skabt flere nye problemer, end de har løst.

Dette skal den nye 1.2 patch rette om på, har de nu lovet.
Den vil indeholde en masse ting, men hovedændringerne er mest af alt tilpasning af de forskellige våbenklasser, så de er mere lige. Dog virker mange af ændringerne, fx. at de har fjernet en masse missiler fra helikopteren og gjort deres flyveafstand væsentligt mindre, mere til negative udbrud fra de nuværende testspillere, end til at gøre spillet bedre.

En anden ting i den nye patch, er at UAV(Unmanned Aerial Vechicles), som er en slags midlertidig radar, kommandøren kan give, nu bliver illustreret med et lille minifly.
Dette er i sig selv fedt nok som en lille detalje, men rygterne fortæller lige nu, at flyet faktisk kan skydes ned - endda rigtig nemt.
Efter min mening er det ret kikset og dumt, at folk på jorden har mulighed for at skyde sådan et slags fly ned.

Patchen skulle efter sigende 'kun' være ude i et beta-stadie, men en dansk tester af opdateringen fortæller, at han tror, dette bliver meget lig den endelige patch.
Tilbage til tegnebordet, DICE!

Film af UAV-flyet

Kort film der viser de kommende ting i den nye patch

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)