mandag den 16. januar 2006

Nyt spil til samlingen - Call of Duty 2


De, der kender mig, ved sikkert, at jeg er en meget garvet Battlefield 2-spiller.
Ja, jeg elsker skydespil, hvor det gælder om at samarbejde over internettet. Jeg synes, det er så fedt, når man endelig finder et godt hold, der er villige til at spille teamwork med dig.

Da jeg var i Bilka i lørdags med familie for at købe lidt skitøjsudstyr, fordi jeg skal på skiferie med klassen til Sverige senere i denne uge, kiggede jeg lidt på deres sortiment af computerspil.

Jeg har faktisk ikke andre 'store' PC-spil, end Battlefield 2 sammen med den nye udvidelse under navnet Special Forces. Derfor tænkte jeg, at jeg gerne ville have et nyt spil til min computer, og jeg kiggede lidt på følgende spil:

Civilization IV
Black & White 2
Call of Duty 2

Alle tre spil er, ved jeg, meget kvalitetsindeholdende, så nu var mit valg svært.
Jeg endte med, at jeg bedst synes om CoD 2.
Desværre gik det ikke, jeg fik ikke købt spillet i Bilka.

Dog downloadede jeg hurtigt en demo af spillet, da jeg kom hjem.
Tre ord:
Jeg var målløs!

Grafikken, stemningen, temaplayet, styringen, banerne, fjender - alt var virkelig perfekt.

Nu besluttede jeg mig for, at jeg bare måtte eje dette spil. Derfor købte jeg det i dag hos Boomtown Netcafé, og jeg må sige: Jeg har ikke fortrudt mit køb!

Og til dem af jer, der ikke ved hvad Call of Duty går ud på, så kan jeg fortælle, at det er et 2. Verdens Krigs-spil i shooting genren. Måske tænker du, at vi da allerede har set tons af disse spil, men til det har jeg kun ét at sige: Det her er meget bedre, meget mere intens, meget sjovere og sidst, men ikke mindst, meget mere stemningsfyldt.
Især grafikken er med til at skabe en rigtig virkelighedstro stemning, så man føler sig midt i krigen.


Indtil videre har jeg kun gennemført det første kapitel i spillet.
Det startede med, at jeg skulle lære de grundlæggende ting, så som at skyde og kaste med granater(i træningsøvelsen brugte vi kartofler i stedet, da de ikke er så kostbare :P).
Kort tid efter blev vi sendt ud i en hård krig mod tyskerne, og lige nu er min mission at reparere en ødelagt telefonledning. Hold da helt op, det er intenst og hårdt!
Grafikken er meget smuk at kigge på, da den nærmest ligner noget fra en biografilm :D

Hvis du interesserer det mindste for 2. Verdenskrig og skydespil, smat at du har en rimelig god computer, så kan det her spil varmt anbefales!

Min karakter til spillet indtil videre:
9,3/10

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)