søndag den 15. januar 2006

Mit spil fra Lik-Sang - væk?

I den julesøde december-måned besluttede jeg mig for at snakke med min mor om idéer til julegaver.
Jeg fortalte hende, at en rigtig god julegave til min lillebror og jeg ville være Nintendo DS-spillet Animal Crossing: Wild World fra USA.

Jeg har nemlig spillet GameCube-versionen rigtig meget, ja faktisk lige siden det udkom i Europa, og jeg elsker simpelthen det spil.

Så hvad ville være bedre, end at min lillebror og jeg kunne sidde i juleferien og spille sammen og besøger hinandens byer?

Derfor fik vi straks bestilt det førnævnte spil, helt præcist den 6. december 2005, fra importhjemmesiden Lik-Sang.com, men allerede dengang begik jeg en stor fejltagelse: Jeg brugte den gratisfragt kaldet 'Free Global'. Det skulle jeg aldrig have gjort...

Spillet blev sendt af sted uden nogen form for problemer den 9. december, og så gik jeg ellers og ventede på, at mit nye spil skulle komme med posten.

Min mor havde fortalt mig, at jeg ikke måtte åbne det før den 24. december(juleaften, hvis I skulle være i tvivl ;P), men alligevel glædede jeg mig, og det første jeg gjorde, når jeg kom hjem fra skole, var at råbe: "Er pakken kommet, mor?".

Dagene gik, og jeg havde stadig ikke set noget til nogen pakke. Jeg begyndte at blive urolig, men tænkte, at det nok skulle komme snart.
Jeg havde jo prøvet det før. Lik-Sang havde altid udvist meget god service, og at de er meget venlige.

Nu kom juleaften endelig, og jeg havde det rigtig hyggeligt med min familie.
Dog manglede jeg noget: Min pakke.
Nu var det efterhånden et godt stykke tid siden, at jeg skulle havde modtaget det.

En uge efter - stadig intet. Nu besluttede jeg mig for, at jeg måtte gøre noget.
Det var nu over en måned siden, at jeg havde bestilt og betalt for de to styks Animal Crossing'er, og det kunne da ikke passe. Eller?

Jeg fandt efterhånden ud af, at jeg ikke var den eneste med det problem angående ikke-modtagelse af AC:WW.
Jeg fandt på Lik-Sang's egen forum ud af, at rigtig mange i Europa heller ikke havde modtaget sit, skønt deres spil var blevet sendt i mellem den 7.-10. december.

Nu begyndte jeg så småt at blive sur. Derfor sendte jeg en klage-mail til Lik-Sang, hvor de venligt svarede, at jeg skulle prøve at tjekke rundt omkring på mine lokale postkontorer.
Det kunne jo være, at der var sket en fejl.
De fortalte mig også, at Free Global desværre ikke kan trackes online, da det er en gratis service.

Nu har jeg været på mit lokale postkontor, og det eneste Post Danmark siger, at de ikke kan finde pakken med det udenlandske nummer jeg har, fordi en pakke automatisk får et dansk nummer, når den ankommer til Danmark.

Ok, måske var pakken blevet forsinket på grund af sneen, tænkte jeg.

Nu har jeg snart ventet i halvanden måned, og jeg er faktisk begyndt at blive ret småmisundelig, da flere af mine kamerater allerede har modtaget sit eksemplar.
For eksempel har jeg en god ven, som bestilte sit spil nogle få dage efter mig. Han modtog sit før juleaften...

Nu tror jeg, at der kun er to muligheder:

a) Pakken er gået tabt i posten, for eksempel ved at en lastbil er faldet i grøften, og alle pakkerne flød ud i en kanal et sted i Tyskland.

b) Lik-Sang har snydt mig, og mange andre, og taget penge for en vare, de ikke har sendt på grund af den store efterspørgelse på det nævnte spil.

For nogle få dage siden, sendte jeg endnu en mail til Lik-Sang om alt det her.
De svarede igen venligt, at de gerne ville bede mig om at vente tålmodigt, da det godt kan tage nogle uger at spore en pakke.
De skriver også, at hvis det ender med, at jeg aldrig modtager pakken, er de villige til at sende mig en ny sammen med en lille ekstra gave.

Nu ved jeg snart ikke, hvad jeg skal tænke.
Skal jeg forlange mine penge tilbage og købe spillet et andet sted, eller skal jeg være venlig og tænke på, at det egentlig ikke direkte er Lik-Sang's skyld?

Det ved jeg ikke, men nu er min tvivl blevet endnu større, da der nu står følgende under min ordre, hvor der før stod "Sendt":
** Rest-ordre, afsendes når varen ankommer (25 Jan 2006) **

Betyder det, at de virkelig har snydt mig, eller er det fordi, de vil sende mig et nyt?
Jeg ved det ikke, men det må fremtiden vise.
Indtil da kan jeg bare gå og surmule, når jeg læser om andres oplevelser i det tilsyneladende sjove spil.

Dette er ikke en besked til jer alle om, at Lik-Sang er en dårlig side, tværtimod, men en offentliggøres til jer om, at I aldrig, og jeg gentager ALDRIG, bør bruge gratis-levering fra Lik-Sang mere. Så hellere betale 100 kroner ekstra og være sikre på, at pakken kommer, og at den komme hurtigt.

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det kan bare være at post Danmark har kludret lidt med det, for Lik-sang ville nok ikek gøre sådan noget kluder, af ders store størrelse... Men ellers er det møg surt :(

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)