søndag den 15. januar 2006

Google Desktop er et meget nyttigt program

For nogle dage siden stødte jeg på programmet Google Desktop.
Google Desktop er et multimediaprogram, som kan en masse forskellige ting.

Bl.a. kan det vise dig de nyeste nyheder, og programmet finder selv ud af, hvilke slags nyheder du kan lide. Jeg er meget glad for alt det tekniske, og det har programmet set, da den holder øje med, hvilke hjemmesider du besøger.
Ganske smart!

Af andre ting at nævne kan programmet vise et billedediashow af alle billeder på din computer(du kan selv vælge hvilke mapper osv.), som er meget hyggeligt at se på.

Så er der notesblok, hvor du kan skrive små og hurtige notater, der er funktion, der blander et andet Google-program ind - Google Earth - og viser dig en masse spændende kort.
Programmet er også kompitabelt med Google's egen mail, nemlig Gmail, og det fungerer også rigtig godt.

Alle disse sjove programmer og hjælpemidler kan tilpasse, og der er mange flere af dem, end jeg lige har beskrevet. De få, jeg lige har skrevet om, er blot dem, jeg synes bedst om.
Google Desktop fungerer også med det såkaldte RSS Feed, som er en slags nyhedssviser for bestemte sider. RSS Feed lader dig se nyhederne på din yndlingssider uden at besøge dem først.
I feed'et kan du læse en overskrift og et kort resumé af nyheden. Hvis det interesserer dig, kan du klikke på den og læse hele nyheden færdig.

Men nu kommer vi til selve idéen med Google Desktop:
Programmet kan lynhurtigt, ja meget hurtigt, søge efter alle former for filer på din computer og på dine besøgte internetsider.
I bunden af bjælke skriver man blot startbogstaverne, og efter 2 sekunder kommer alle filer med de bogstaver på din computer frem - smart!

Programmet kan tilpasse som enten en hel bjælkelinie i siden, en lille flytbar Google-søgning af filer på din computer, eller den kan sættes fast nede i startlinien.
Det er utrolig nemt at gøre Google Desktop personligt, fordi der er så mange muligheder.
Alle kan få det, som man gerne vil, og mulighederne er uendelige.
Det er både sjovt at nemt at lave om på sit hjælpeskrivebord - kort sagt, det her program er uundværligt for dig!
Google Desktop har hurtigt og elegant indtaget sin plads sammen med de andre gode, smarte og meget flotte programmer så som fx. internetbrowseren Firefox.
Så efter du har læst det her, må du love mig, at du downloadet Google Desktop :)
Det kan gøres gratis lige her, og programmet er på endda på dansk.Dog er det her ikke alt. Google har masser af andre spændende programmer, som der kan læses mere om på deres egen blog, som jeg har smidt et link hen i menuen til højre-->

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det er godt nok brugbart :)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)