fredag den 20. januar 2006

Vampyrkanibal i Sverige

Svensk kannibal spiste plejesøskende
En svensk mand, som har tilstået at myrde to søskende fra sin plejefamilie, spiste en del af ligene og drak blodet fra dem.
Det kom frem, da retssagen mod den sindsforvirrede 28-årige mand i dag blev indledt.
Politiet i Gävle oplyser, at manden dræbte de to kvinder med kniv sidste år. Manden havde inden mordene sporadisk kontakt med kvinderne, som var henholdsvis 18 og 39 år. Den tiltalte var en enspænder, som ikke ville omgås andre.

Længsel efter at slå ihjel
- Manden siger, at han er blevet drevet af en længsel efter at slå ihjel, siger anklageren Christer Sammens til det svenske nyhedsbureau TT.
- Alt tyder på, at manden taler sandt, siger Sammens om den tiltaltes beretning om kannibalisme.
- Retsmedicinerne gjorde nemlig iagttagelser under obduktionerne, som bestyrker hans påstand, sagde Christer Sammens.
Manden var ifølge eget udsagn på udkig efter andre, som han kunne myrde for at drikke deres blod. Han beskrives af de svenske læger som meget speciel og meget farlig.

- Skriver Danmarks Radio.
Jeg synes, det er helt ubegribeligt og vildt. Hvordan kan nogen dog være så tankeløs og ond?
Det minder mig for resten om, at jeg skal til Sverige i morgen. Noooo! Jeg håber ikke, der sidder flere svenskere på lur parat til at spise dem, der falder på deres ski :P

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)