lørdag den 6. maj 2006

Al-Qaeda bruger BF2 som propaganda

Ja, det er efterhånden et godt stykke tid siden, at jeg sidst skrev i min blog.
Dette er fordi, jeg har haft en masse at give mig til i den forgående uge. Jeg var ude at samle skrald op efter 1. maj-mødet, vi har holdt min lillebrors fødselsdag med kæmpe svømmehaltur, og så har jeg anskaffet mig to nye spil - Lost Magic til Nintendo DS og Beyond Good & Evil til GameCube.

Nå, men sagen er nu den, at mange nyhedssider skriver om terrorgruppen Al-Qaeda, der åbenbart er ved at kode et MOD (modifikation) til krigsspillet Battlefield 2. I BF2 er synsvinklen klart lagt over på amerikanernes, som om de er de gode, og deres våben er vildt owerpowed i forhold til Kina og Mellemøsten (MEC). Faktisk var det så galt, at da spillet kom for snart et år siden, kunne USA's minigunner på et transporthelikopter, Black Hawk, skyde selv kæmpe kampvogne i stumper og stykker.
Dette kunne de to andre hold ikke, og derfor fik man rettet op på det i en patch (der fyldte mange MB's!), så landende blev mere jævnbyrdige.

Nu har Al-Qaeda tænkt sig at lave et MOD til spillet, hvor man vil se USA som de onde (hvilket de jo egentlig er, når det er dem, der angriber de andres lande), og hvor MEC (Middle Eastern Coalition) får overmagten.

Men nu kommer det mystiske! Disse oplysninger stammer fra et amerkansk Forsvarsministerium. Hm... underligt, men jeg tror, at det er rimelig harmløst i sig selv.

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Terroister er også gamere :P

Helt ærligt, de er da for latterlige...

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)