søndag den 7. maj 2006

Dagen, før dagen, før dagen...


Endelig. Nu kommer det øjeblik, jeg, og mange andre, har ventet på i flere år - Nintendo's kæmpestore tale ved E3 i Kodak Teateret.

I mine tanker har jeg forestillet mig en hav af forskellige muligheder på, hvordan det kommer til at forløbe. Måske starter de med at vise en film fra Super Smash Bros. Wii, der vil forklare det hele? Eller måske vil man se en anden udgave af den kendte teaser for maskinen, hvor man før kun så fra TV'ets synspunkt - altså kiggede ud mod spilleren - men at man i den nye vil se det omvendt, så man kigger hen i mod fjernsynet og kan se selve spillet, der spilles.

Jeg kom også til at tænke på, hvor fedt det kunne være, hvis Iwata sagde: "We have a revolution. And it's going to start... tomorrow. Yep, you'r right. THE NINTENDO WII IS GOING TO LAUCNH WORLD-WIDE NOW THE 10. MAY!!" :D

Har også haft en del andre tanker, men gider ikke rigtig til at beskrive dem, da det jo sker om kun to dage. Jeg er sikker på, at hele Internettet vil ekslodere, ja faktisk stå stille, som det har gjort tidligere ved blandt andet afsløringen af det nye navn; Wii.

Jeg kan også forestille mig det kæmpestore kaos, der vil ske få sekunder efter, at Nintendo viser deres sidste es for maskinen. Alle vil prøve at skrive om det så hurtigt som muligt, mens jeg hellere bare ved sidde lænet godt tilbage og nyde showet fuldt ud.

Jeg er lidt ligeglad med, om det er hjemmeside A eller hjemmeside B, der først skriver om de store nyheder. Jeg mener; alle får dem jo at vide på et eller andet tidspunkt alligevel. Om det så er ét minut efter pressekonferencen eller to dage efter er jo op til den enkelte.

But see you untill next Tuesday. I'm going to sleep under a stone in the meantime!
... eller, nej, dette er ikke helt korrekt. Jeg vil nok bruge tiden på at spille Beyond Good & Evil, som har vist sig at være rigtig, rigtig godt, eller måske lidt level-up i World of Warcraft :P

2 kommentar(er):

Gustav Dahl sagde ...

Selvfølgelig ikke =)

Der skal jo være noget tilbage; det gjorde (gør) Microsoft og Sony jo også.

Søren sagde ...

WORLD OF WARCRAFT/BEYOND GUT UND EVIL ÜBER NUMSE NERD!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)