torsdag den 11. maj 2006

Jeg hypnotiserer dig!

I dag så jeg programmet "Hypnosens Magt" med Jacob Strachotta på Kanal 5. Jeg kunne svagt fornemme, at jeg havde set den mand før, og da jeg tænkte mig lidt om, gik det op for mig, at jeg har set ham i TV-Avisen for nogle år siden, hvor han prøvede at hypnotisere folks rygevaner væk igennem fjernsynet.

I dette program, jeg så i dag, fik han en mand - ja, en mand! - til at tro, at han var gravid. Han tog en graviditetstest, som viste positiv ifølge ham selv, og blev senere indlagt på hospitalet og fødte et lille barn (Jacob fik ham til at sove, og da han vågnede havde han en dukke i armene).

Det var helt sindssygt at se, at en helt almindelig man var så sikker på, at han havde født et barn... og da han selv så sig selv nogle dage senere (optaget på film), troede han ikke sine egne øjne.Noget andet mystisk i programmet var, at Strachotta fik en mand til ikke at kunne se farverne gul og orange. Manden blev sat for sig selv i et rum, hvor Jacob pludselig kom ind med gult tøj fra top til tå. Den hypnotiserede mand havde ingen anelseom, at Jacob Strachotta var til stede i rummet, og på et tidspunkt begyndte han at jonglere med en badebold.

Manden forstod intet, da det eneste han kunne se, var en bold, der fløj rundt i luften af sig selv.
Bagefter tog Strachotta sit tøj af stykke for stykke, og til sidst stod han helt normal; udover at han havde en gul hat på ned over hele hovedet. For den hypnotiserede mand så det ud som om, at der foran ham stod en person - uden ansigt.

Efter dette troede han bare, at det hele var en slags tryllekunst, og han kunne ikke regne ud, hvordan de havde gjort det. Måske med nogle snore, sagde han.

I udsendelsen så man også, at Strachotta hypnotiserede to kvinder i et tog, så de ikke kunne rejse sig fra deres sæder. De sad simpelthen fast og kunne ikke stige af.

Dette er meget, meget skummelt at se på, og jeg tør næsten ikke tænke, hvad der kan ske, hvis han beslutter sig for at hypnotisere en eller anden højtstillede person - fx. en politiker eller et royalt menneske. Bestemt ikke rart at tænke på...

Jacob Strachottas egen hjemmeside med forum.


Og nu vil jeg også hypnotisere dig. Kig ned på dette billede. BLING! Du er nu i min magt!

(billede lånt af Rami0)

4 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Vildt!
Han kan nogle tricks med folks hjerner O____o

Søren sagde ...

...

Det er billede nederst er irriterene -.-

Anonym sagde ...

lol

ramio sagde ...

Tror sgu jeg vil uddanne mig til sådan en :D :P

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)