onsdag den 10. maj 2006

Dagen efter dagen


Wiiiiii!

I går sad jeg og så hele Nintendo's E3-konference live over Gamespot, hvilket virkede utrolig godt (udover den dumme pausemusik før showets start >_>).

Jeg er meget overrasket over, hvordan det hele forløb, og jeg synes, det er utrolig lækkert lavet - og meget opfindsomt!

Showet var helt igennem genialt sat sammen og særdeles spændende. Dejligt at vi endelig kan få sat ord og billeder det det, vi har ventet så længe på; Wii. Alle de fede titler ser rigtig gode ud, og jeg synes især godt om sportsspillene, alle kan være med til. Gennemgangen af Zelda: Twilight Princess og Red Steel var også godt, selvom jeg gerne vil have set mere fra førstnævnte.

Det er sjovt at tænke på, at alle disse rygter, film, billeder, vi har læst om i et års tid, nu bliver til virkelighed :D

Eneste minuser jeg ser ved showet er, at det

1) Var lidt for kort - kunne sagtens have flere informationer og trailere
2) At filmklippene var lidt forvirrende og ikke helt logisk sat sammen
3) At vi intet fik at vide om priserne, Virtual Console
4) Intet Super Smash Bros. Wii! Arg...! Troede det ville komme til sidst :'(

Ellers var det hele et kanont godt sjov, selvom det på ingen måde var, som jeg havde forestillet mig det (det er kun godt!).
Sony og Microsoft kan ligeså godt skride hjem igen. Det her kan de ikke overgå, næh, bæh :P

Jeg glæder mig også utrolig meget til at høre og se film fra show floored, hvor der jo er 27 spilbare Wiispil. Bare det var mig, der var i L.A. lige nu :D

1 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Det var virkelig et fedt og sjovt show! Det så virkelig åndssvagt ud, da de spillede tennis! XD

Har ikke set Microsoft's konference endnu, men jeg så Sony's. Det var ekstremt kedeligt. Overgår ikke Nintendo's!

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)