mandag den 22. maj 2006

Nem skoleuge

Mandag normal skoledag

Tirsdag normal skoledag

Onsdage normaltimer indtil kl. 09:00 hvorefter alle de klassiske tradiotioner mht. 9. klassernes sidste skoledag holdes - fri kl. 13:30

Torsdag Kristi himmelfartsdag

Fredag vi får liiiige en ekstra fridag

Sådan ser skemaet ud for mig i denne uge - dvs. vi har kun to 'rigtige' skoledage.

Dette virker for mig meget uorganiseret , og dét er derfor, at jeg hader Den Danske Folkeskole så meget. Det er godt nok med alt det der sociale og kreative halløjsa, som mange andre lande ikke har, men på mange andre områder halter Danmark i forhold til andre lande. Dette så jeg gerne laves om snarest, men med Bertel Haarder ved posten som undervisningsminister skal det hele nok laves om - igen. Jeg fatter virkelig ikke, hvorfor den mand skal lave så meget rod i hele den danske skole over så kort tid, og at han ikke kan tage hensyn til alle de bør, inklusiv min egen årgang, der er usikre på, hvordan eksamen i 9. skoleår kommer til at foregå.
Lige nu er Danmarks skolesystem bare noget hø, der mangler et ordentligt og friskt pust fra højerstående magter.

Jeg har generelt ikke noget i mod fridage, men at man skal slentre den af på denne måde virker helt uhørt, efter min mening.

Ta' da og bestem jer, og lad vær med at lave det om efterfølgende!

0 kommentar(er):

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)