onsdag den 24. maj 2006

Skum og meller

I dag er det alle 9. klasserne i folkeskolens sidst dag, og dette bliver selvfølgelig fejret med en masse traditioner med karameller, fodboldkamp mod lærerne osv.

Modsat de forrige år aftalte vores skole, at det er i år er forbudt at bruge barberskum, æg og andre lign. ting. Til gengæld lavede skolen en aftale med Århus Brandvæsen (jeg tror, at der er flere skoler, der har gjort det samme), om at de skulle komme og sprøjte skum ud på græsbanerne.

Det var virkelig sjovt at se ham manden på taget af brandbilen stå og sprøjte vandskum ud over 400-500 elever - han måtte ha' haft det sjovt :P

Skummet var meget vandbaseret, men dette gjorde ikke så meget. Bare ærgerligt med alt det regn- og pjaskvejr...

I øvrigt var 9. klassernes revy, hvor de gør lærerne til grin, specielt godt i år, i forhold til hvad det plejer at være.
Jeg kan ikke rigtig forestille mig, at det til næste år er min klasse og jeg, som er de store. Vi er faktisk, i gennemsnittet, nogle af de mindste, og nogle får sommetider 'bank' af 6.-7. klasserne.
Især når der er sneboldkamp :P

4 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jarh! Så har vi læseferie!

Jeg blev forresten udnævnt til "årets gamer" på min skole og fik en fin award i form af et stykke træ, der var tegnet på, så det lignede en GameBoy :D

Søren sagde ...

"Vi er faktisk, i gennemsnittet, nogle af de mindste, og nogle får sommetider 'bank' af 6.-7. klasserne."

Så bliv dog indenfor :P

Gustav Dahl sagde ...

Går du i 9., Jonas? :O

Sejt mht. din pris :P

Anonym sagde ...

Ja. Hvis du læser min profiltekst på NintenDome (brugeren 'Jonas'), kan du se, at jeg er 15, hvilket er en meget normal alder at have, når man går i 9. ;)

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)