søndag den 28. maj 2006

Kom og spil i Kalundborg

Come 'N' Play 3 står for døren. CNP er nemlig et Nintendotræf, der bliver afholdt i Kalundborg, Sjælland, og dette er, som navnet antyder, nummer 3 i sin række.
Jeg har selv været med til de to forrige, og sidst tog en gruppe på 5 og jeg afsted sammen fra Århus med færge - dette var rigtig hyggeligt!

Til træffet er der en masse konkurrencer og sjove ting, men det jeg allerbedst kan lide, er alle de mennesker. Det er rigtig dejligt at være i en hytte (der dog var meget lille sidst) med en helt masse personer, der alle deler samme interesse som en selv: Gaming.

Siden sidste træf for en del tid siden har jeg gået og glædet mig gevaldigt til næste gang.

Jeg håber, at vi kan arrangere en gruppe Århus igen, men det er en smule svært, når alle fjumser rundt omkring på forskellige sider. Det er svært at få styr på tropperne, men jeg skal gøre et forsøg.

*Hint* *Hint* Tjek det her emne. NU! *Hint* *Hint*

Jeg håber, at du har fået blod på tanden efter at have læst dette, og hvis du ikke har, så kan jeg da også lige hurtigt nævne nogle af præmierne:
Lækre DS-titler og så den nye Nintendo DS Lite.
For mig er den sidste dog ikke så vigtig, da jeg regner med at købe maskinen dagen før CNP3 sammen med det nye hjernespil.

Jeg har planlagt at sende min tilmelding afsted i dag, og dette bør du også gøre.
Skynd dig at melde dig til her!
ComeNPlay.dk

2 kommentar(er):

Anonym sagde ...

Jeg er allerede tilmeldt, og jeg glæder mig rigtig meget til arrengementet! :D

Søren sagde ...

Jeg må hellere se at få plaget lidt :P
Hvis jeg plager som sidste gang, skal det nok gå ^_^
Glæder mig også vildt til CNP3 :D

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)