torsdag den 15. juni 2006

Silva-kursus

I morgen, lørdag og søndag skal jeg med min mor på et kursus, som hedder Silva (ikke at forveksle med håndværkerbutikken Silvan).

Min mor har været der før, og i alt sin enkelthed går det ud på, at man skal forbedre sig selv, så man kan udnytte sine ressourcer 100% ved hjælp af psykisk træning. Det er ret svært at forklare , men alle, der har været på det, er meget begejstret på det.

Du lærer blandt andet at huske bedre, så alt det, du læser og hører, vil du kunne finde frem igen. Ikke noget med "Ah ... jeg har den lige på tungen."

Som sagt er det ret svært at beskrive, så hvis du er interesseret, vil jeg anbefale dig at hoppe ind på denne hjemmeside.

Skriver muligvis mere om det på søndag eller mandag, men nu må vi jo se =)

Lille opdatering:
Ja, nu er jeg kommet hjem igen. Har lært en del og har været nede at slappe af på den allerlaveste hjernefrekvens. Vi har bl.a. lært at programmere hjernen til, at vi skal vågne op på et bestemt tidspunkt - et biologisk vækkeur - og hvordan man på 10 sekunder kan blive veludhvilet.

Større opdatering:
Ja, nu har jeg så endelig fået overstået de 30~ timer, og det var rigtig fedt!
Jeg har lært mere om de positive ting i livet, jeg er blevet bedre til at gå dybere i mig selv, og jeg har så men også fået mit eget laboratorium i mit sind. Vores lærer sagde godt nok, at det sikkert vil lyde ret underligt i andre, der ikke har været på kurset (= jer), men nu vil jeg kort fortælle noget om det:

Vi går dybt, dybt ind i sindet på et niveau, der hedder Alpha. Derinde er det lidt ligesom når man drømmer, men her er i vågne. Altså en slags vågen drøm, hvor vi kan gøre, hvad vi vil. Vi fik 'programmeret' et slags rum ind, hvor vi har nogle hjælpere, der altid kan løse vores og andres problemer. I slutningen skulle vi være to og to (min mor og jeg), hvor den ene sad med nogle oplysninger om en syg person, som den anden så skulle føle sig frem til på den mentale skærm uden at kende til vedkommende. I starten fik jeg beskrevet en dame, der havde et eller andet ved omkring maven, og at hun har rødt hår, og sygdommen tager lang tid. Dette viste sig at være meget korrekt, da hun har brystkræft, og at de fleste ting, jeg sagde, var rigtige.

Dette lyder underligt i jeres ører, det ved jeg, men jeg vil virkelig anbefale dette kursus, som er blevet opfundet af en mand i USA (José Silva), der læste en masse bøger om diverse ting og til sidst fik lavet et slags kursus, der nu er world-wide. Når du har taget det én gang, er det gratis at tage igen, ligemeget hvor i verdenen du befinder dig.

Vil anbefale dig at læse lidt mere inde på førnævnte hjemmeside! :D

8 kommentar(er):

ramio sagde ...

jeg er igang med at lære mi selv telekinske evner :P

Søren sagde ...

Hvad er din metode ramio? :D :P

Jan Jægermark sagde ...

Sejt det der med at vågne op på et bestemt tidspunkt. Det kan jeg også :)

Gustav Dahl sagde ...

Kunne jeg faktisk også en smule før, men nu skal det være helt præcis på minuttet og sekundet. Det er vores lektie til i morgen, og vi må ikke stille et rigtigt vækkeur :P

Anonym sagde ...

Hvad så, hvis I kommer for sent til kurset? :P

Anonym sagde ...

Sjovt, har vist også et biologisk ur indbygget til kl. 6.36 - også her i ferien >_>

ramio sagde ...

vil ihvertfald lære at lave psi bolde og flytte ting :p
...
MULIGT??
:P

CSS sagde ...

Det Lyder sgu rigtig fedt det der :O må se at få taget sådan et kursus

Send en kommentar

Fandt du indlægget interessant - eller har ham der Gustav ikke fattet en hujende fis - så giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder. Jeg ELSKER at få kommentarer, så kom bare med dem! :)